EXTRAESCOLARS

Al Gravity fem 3 tipus d’extraescolars diferents:

GRAVITY KIDS

Un espai on els nens i nenes practicaran un conjunt d’activitats tals com escalada, acrobàcies de circ, circuits funcionals… On aprendran diferents maneres de moure i estimulat el cos on la diversió, l’aprenentatge i la cohesió de grup seran els protagonistes!

Aquestes extraescolars són perfectes pels infants que no han tingut mai cap experiència en l’escalada i acrobàcies de circ. Es busca estimular la psicomotricitat dels infants, fer-los guanyar seguretat i perdre por a les altures; i s’ho passen genial!

L’activitat té una durada d’1 h.

TECNIFICACIÓ D'ESCALADA

Una activitat que busca una pràctica constant i evolutiva de diferents disciplines d’escalada.
Així com els valors i coneixements que aquest esport comporta sempre de manera lúdica i divertida!

Entrenem el cos i la ment per escalar de forma segura i responsable, mitjançant la cohesió de grup i el suport als companys.

S’enfocaran diferents competicions i opens populars d’escalada durant l’any depenent de les dates i el nivell de cada infant. Aquestes es realitzaran de forma voluntària, sempre que els joves escaladors vulguin assistir-hi.

És molt recomanable estar federat en muntanya (FEEC) de cara a l’infant i obligatori en cas de voler assistir en futures competicions.

L’activitat tindrà una durada d’1:30 h, i l’infant podrà assistir un o dos dies a la setmana.

ACROBÀCIES AÈRIES DE CIRC

Consisteix en el treball acrobàtic sobre elements aeris com la tela, el trapezi i el cèrcol. Es combinen tècniques de la gimnàstica i la dansa per perfeccionar el moviment a l’aire, treballant amb el cos des del particular fins al global.

Mitjançant el joc, l’experimentació i l’entrenament, els infants construeixen i desenvolupen l’aprenentatge d’aquesta disciplina que desafia les lleis de la física i la gravetat.
També encoratgem la creativitat i el valor de l’error en el camí cap a l’aprenentatge com a part important d’aquesta disciplina artística.

L’activitat té una durada d’1 h.

Si estàs interessat/da posa’t en contacte amb nosaltres o fes-nos una visita a la recepció del Gravity. Vine a fer una prova gratuïta

ON som?

PER AQUÍ TAMBÉ ENS TROBARÀS

Avís Legal | Política de Privacitat | 2022 © Gravity | Tots el drets reservats